Hodnocení obchodu

4,9 120 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
6x
3
4x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 21.1.2018 11:46
| 20.1.2018 14:48
Spokojenost..
| 20.1.2018 13:54
Rychle dodání, vse super.
| 19.1.2018 21:48
| 19.1.2018 21:05
| 17.1.2018 18:37
| 17.1.2018 18:14
| 17.1.2018 13:50
Doporučuji, velmi rychlé dodání zboží.
| 17.1.2018 12:56
| 16.1.2018 12:05
| 15.1.2018 16:41
s obchodem velmi spokojen kalhoty mají nízký sed ,moto kalhoty by měli mít vysoký
| 15.1.2018 07:38
| 14.1.2018 19:53
Skvělé a rychle dodání, doporučují.
| 14.1.2018 11:47
Nadstandardní zaměstnanecký přístup !!! Opakovaně spokojený. Doporučuji.
| 10.1.2018 13:08
skvěle a rychle dodano děkuji
| 10.1.2018 12:34
Vše v pořádku.vsem doporucuji
| 10.1.2018 09:05
VSE SUPER-VRELE DOPORUCUJI VSEM MOTORKARUM I PRIZNIVCUM MOTO
| 31.12.2017 11:32
dobrá
| 21.12.2017 19:09
+ Objednané zboží bylo dadáno během pár dní, pěkné, kvalitní zboží.

| 20.12.2017 09:58
+ Skvele,rychle vyrizeno.

| 18.12.2017 18:27
+ objednávala jsem pro syna reflexní vestu,velice ochotná paní mi volala ohledně velikosti a poradila mi správnou velikost
- žádná

doporučuji
| 15.12.2017 17:04
+ rychlý

| 15.12.2017 07:37
+ Výborná komunikace, ve všem mi vyšli vstříc. Doporučuji.

| 14.12.2017 20:13
+ Kvalitní zboží, rychlost doručení

| 10.12.2017 13:08
je to první nákup,jsem velice spokojená.
| 7.12.2017 13:46
Rychlé vyřízení objednávky i nyní, v předvánočním shonu.
| 6.12.2017 18:00
Bleskové dodání zboží, zboží dobře zabalené, příznivé ceny, skvělá komunikace - výměna velikosti bez problémů a opět neuvěřitelně rychle. Za mě můžu jen doporučit.
| 6.12.2017 17:26
+ Mi

| 6.12.2017 15:09
+ vse OK
- zadna

| 28.11.2017 13:52
+ levné ceny
+ rychlé doručení
- nic

| 28.11.2017 10:53
- Přes týden sem čekal než to příjde. Díky heurece kterou sem kontaktova byl balik do dvou dnů u mě jinak vše v pořádku

| 27.11.2017 13:40
Jak bylo dohodnuto, tak vše klaplo. Jsem s nákupem spokojený.
| 25.11.2017 16:56
+ Bleskove doruceni, vyborna komunikace s obchodem.

| 21.11.2017 17:57
+ Výborná komunikace že strany obchodu

| 13.11.2017 08:51
Vstřícnost, ochota, velmi dobrá komunikace, rychlé reakce obchodu.
| 18.10.2017 09:16
Vše ok
| 8.10.2017 16:52
Neskutečně ochotná majitelka. Poslal jsem běžný dotaz a ona tak dlouho hledala něco, co by mi vyhovovalo, až skutečně našla. Navíc jsem u ní sehnal rukavice na velké ruce, což se mi 2 roky nikde nadařilo. Po prvním nákupu se ze mne stal stálý zákazník. Můžu všem vřele doporučit.
| 24.9.2017 10:34
+ Rychlé dodání a perfektní komunikace obchodu

| 8.9.2017 10:35
+ Rychlé doručení, ochotně poradili.

Doporučuji.
| 4.9.2017 06:57
- chybí mi v popisu produktu vice info a velikosti by měly být rozepsány vice podrobněji

objednání , dodání proběhlo v pořádku
| 31.7.2017 21:05
+ rychlá odezva na FB

| 20.7.2017 15:57
Vše probíhá k naprosté spokojenosti zákazníka. Mohu jen doporučit.
| 8.7.2017 13:26
+ Vstřícné jednání a ochota vyhovět, i když zboží nebylo momentálně skladem.

| 30.6.2017 13:44
+ Zboží sice nebylo skladem ale ihned sem byl kontaktovám na tel. kdy bude naskladněno a zda mi nevadí si počkat.

| 2.6.2017 13:03
+ Skvělá komunikace, ochota a vstřícnost.
- Nevím o žádných.

Mohu jen doporučit.
| 30.5.2017 09:45
+ rychle ochotně
- nevím byl to první nákup

klidně bych znovu nakupoval, bez výhrad
| 29.5.2017 08:14
Velmi milá a vstřícná paní Burešová. Bundu jsem objednal v jedné velikosti a jelikož byla velká, tak jsem odeslal zpátky a byla mi doručená v menší velikosti. Komunikace nadstandardní a mohu velmi doporučit ostatním kupujícím.
| 26.5.2017 09:16
+ telefoni komunikace se zákazníkem, ověřeni objednaného zboží

přijatelné ceny, kladný přístup k zákazníkovi , bez obav doporučuji
| 23.5.2017 11:15
Velmi příjemná komunikace a reklamace rychlosti blesku. Opravdu jsem byla spokojená.
| 23.5.2017 08:07
+ rychlost, dobrá komunikace
- pouze mi vadila doprava, ale to se týká společnosti PPL, dopravce byl velmi neochotný, jinak obchod doporučuji

| 22.5.2017 02:59
+ Jeden z mála internetových obchodů v místě mého bydliště = snadná dostupnost
- neznám

Široký sortiment nabídky zboží za nižší ceny. Koupil jsem zde pro mne potřebné a užitečné zboží za nízkou cenu 80 Kč. Některé obchody mají cenové limity postatně vyšší ... tak levnou objednávkou se nezabývají. V jiných obchodech náklady na balné a zaslání ( dopravu ) převyšují cenu zboží o víc jak sto procent ... nákup tak není rentabilní.
| 21.5.2017 04:50
+ Perfektní komunikace,rychlost
- Trošku neznalost,při dotazu na údržbu jsem byl odkázán na návod.

Spokojenost
| 17.5.2017 15:01
+ super ochota,dobry obchod,super zbozi,maji vse na co si spomenete.

| 4.5.2017 08:57
+ rychlost dodání (čekali jsme na tříkolku, ochota, komunikace, osobní odběr v prodejně

Doporučuji nákup, rychlé doručení, možnost osobního převzetí v obchodě
| 14.4.2017 22:29
+ vstřícnost,ochota,komunikace
- nevím-žádné nemá..........

Vřele doporučuji Vše funguje,jak má.Kěž by bylo více podobných obchodu-jako je tento...
| 5.4.2017 16:41
+ Skvělá komunikace, možnost individuálně se domluvit, i o drobnostech.
- nezjištěno

Doporučuji.
| 5.4.2017 14:53
+ sortiment a cena
- nejsem si vědom

co jsem kupoval přišlo včas , požadované kvalitě a ceně
| 3.4.2017 20:19
+ rychlé dodání
- žádné

doporučuji
| 1.4.2017 22:14
+ Vše ok, malý dárek navíc.

| 23.2.2017 18:12
mohu doporučit,žádný problem,vše dorazilo v pořádku a v době určení...
| 30.1.2017 17:38
+ Skvělá komunikace a ochota.
- Žádné jsem nenašla.

Mnou objednané zboží nebylo skladem v obchodě, ale obratem mi bylo sděleno, že objednají z Itálie z centrálního skladu, v jiném obchodě jsem se setkala s neochotou. Takže tento obchod vřele doporučuji i ostatním nakupujícím.
| 11.12.2016 18:25
+ Výhodou tohoto obchodu je rychlost vyřízení.
- Na žadne jsem nenarazil

Určitě doporučuji tento obchod.
| 25.9.2016 15:42
+ Lokalita v Kroměříži je velmi výhodná pro zákazníky z Kroměříže a blízkého okolí, což u mě byl hlavní faktor, protože v konečném důsledku jsem sice za produkt samotný připlatil asi o 10,- více než u konkurence, ale zase na poštovném jsem ušetřil téměř 100,- takže volba byla jasná.
- Nejde o nějaký výrazný nedostatek, ale doba předání zboží byla o něco vyšší než jsem čekal. Rozdíl asi jen dvou minut, ale pro člověka ve skluzu je každá minuta dobrá. Doporučoval bych mít například připravenou fakturu dopředu, ale nejde o věc, která nákup znechutí, takže jakoby nebyla.

Nebát se u nich nakoupit. Personál poradí a prodá ochotně a s úsměvem.
| 23.9.2016 17:41
+ Kvalitu,rychlost doručení,prodejce poradí perfektně

Určitě doporučuji tento obchod ať už jste začínající či pokročilý motorkář. Tento obchod nabídne skvělé vybavení,oblečení atd.
| 7.8.2016 12:26
vše super
| 28.7.2016 19:50
+ spolehlivost

líbila se mi nabídka
| 13.7.2016 12:27
+ - možnost parkování jak auta, tak motorky
+ - rychlost a skvělá komunikace

skvělá a rychlá komunikace, pro bundu jsem si přišla a už byla připravená v kabince na vyzkoušení, byla mi nabídnuta i jiná velikost stejné značky (aby se případně dala doobjednat) odpověď na objednávku jsem dostala mezi státními svátky, paní mi poslední kus bundy nechala poslat do Brna (další v čr této velikosti již nebyla) DOPORUČUJI!!!!
| 17.3.2016 20:36
+ osobní přístup
- dostupnost

perfektní přístup k zákazníkovi
| 17.3.2016 15:53
+ Rozmanitost,perfektní komunikace,poctivost,milá pani s kterou se dá krásně jednat,dobré ceny
- Nevím o žádné

Jediné doporučuji,jsou poctivý úslužný co je dnes málokde
| 10.3.2016 19:17
+ Velice ochotný, zboží co neměli na skladě sehnali snad přes noc.

| 2.3.2016 09:50
Skvely, krasne zbozi, doporucuji!
| 28.2.2016 17:58
- Nabízí zboží,které výrobce už nevyrábí.

| 24.2.2016 17:12
+ Dobré ceny.
+ Možnost platby kartou.
+ Rychlost dodání objednaného zboží.
+ Možnost osobního vyzvednutí zboží.

Tento obchod mohu určitě doporučit i ostatním.
| 14.2.2016 21:15
+ Skvělá komunikace. Děkuji

| 9.2.2016 21:42
+ Výhodná cena.
+ Rychlost dodání
- Nevím.

Skvělé ceny ,široký sortiment a vůbec,všem doporučuji.
| 6.2.2016 23:14
+ Skvele jednani a vstricny pristup
- Nevim

Nejlepsi motoobchod co znam
| 24.1.2016 12:09
Příjemné jednání, rychlé a když jde o výměnu zboží není s tím problém vstřícné a rychle. Děkuji
| 27.11.2015 21:39
+ Nadstandardní služby prodejce, jsem velmi spokojena. S takovouto ochotou jsem se jeste nesetkala.
- Žádné

Velmi doporučuji. Nadstandardní a rychlé jednání
| 1.9.2015 08:41
| 10.8.2015 10:47
+ - široký sortiment
- - neaktualizování skladových zásob

| 27.7.2015 07:23
+ přehlednost,velký výběr
- nevím

doporučuji
| 19.7.2015 17:30
+ komunikace, přehledné stránky
- nevím o žádné

| 14.6.2015 20:39
v žádném případě, dodání do druhého dne jak je psáno v nabídce ..neni pravdivé
| 1.6.2015 10:51
+ Velice vstřícná komunikace, spolehlivost.

Bez výhrad plně doporučuji.
| 17.5.2015 09:24
Při nesrovnalosti velikosti oblečení, mně osobně zavolali a bez problému jsme se dohodli.Skvělí přístup a ochota jednat.
| 4.5.2015 10:22
+ Rychlost, výběr, komunikace

| 30.4.2015 08:28
+ Dobrá cena, spolehlivá dodávka zboží.

Nemá chybu.
| 10.4.2015 11:20
+ Setkala jsem se zde s aktivní, vstřícnou komunikací a maximální snahou vyhovět zákazníkovi.
- Externí sklad způsobí tří nebo čtyřdenní čekání na objednané zboží. To může někomu příjít dlouhé, ale za sebe mohu říci, že se zde vyplatilo počkat.

Prodejkyně nám vždy ochotně objednala několik kusů zboží, z "externího skladu", na vyzkoušení. Katalog má velmi obsáhlý, takže co nebylo na prodejně, to řešila dovozem do ní. S aktivním a milým přístupem prodejnykě se nám na jednom míste podařilo sehnat vše potřebné, a klidně i na několikero objednání a zkoušení. Naprostá spokojenost.
| 13.3.2015 18:16
+ široký sortiment
+ skvělý přístup k zákaznikovi
- žádné

doporučuji všem
| 27.2.2015 10:54
maximálně Spokojen s obchodem.
| 25.1.2015 17:06
+ cena

| 18.12.2014 20:46
- NG doprava zboží

| 18.12.2014 14:34
ok
| 12.12.2014 21:12
+ Rychlé dodání, dobrá cena i komunikace.
- Zatím mě žádné nenapadají.

Doporučuji nákup,rychlé dodání, dobrá cena.
| 15.11.2014 20:34
+ široký sotriment zboží,skvělá komunikace, poradili s výběrem velikosti
+ možnost vyzkoušení více velikostí oděvů, i těch, které nejsou v nabídce e-shopu,
+ cena doplňků a příslušenství..
- žádné

Doporučuji eshop, plánuji v něm nakupovat i nadále, protože mi sehnali vše, co jsem potřeboval. Zboží mi dorazilo pokaždé naprosto v pořádku.
| 13.11.2014 17:19
+ Výborná komunikace, vše bez problému. Zboží dorazilo v pořádku. Doporučuji!

| 25.10.2014 14:46
+ Profesionální vystupování a rychlé dodání
- nevím

Paní majitelka je velmi milá a ochotná. A své práci rozumí.
| 14.10.2014 13:03
+ Pro mě bylo předností to, že jsem tam celkem snadno objevil zboží, které jsem potřeboval.
- O žádných nevím.

Z mého pohledu super obchod.
| 13.10.2014 15:02
+ Rychlé dodání, dostupnost zboží, skvělá komunikace.

| 12.9.2014 11:00
+ dostupnost
+ ochota prodejce
- nevím

super zatim jsem 100% spokojen
| 10.9.2014 15:05
+ spolehlivý internetový obchod

doporučuji všem
| 8.9.2014 11:30
+ Ochota, vstřícnost a individuální přístup prodávající. Ryhlé vyřízení objednávky i čas dodání.

V obchodě jsem si objednala poprvé, bohužel mi neseděla velikost kalhot-paní ochotně změřila jiné, zaslala menší velikost na výměnu. Rychle, bez problémů. Velmi ochotná, a vstřícná prodávající. Výborná komunikace, jsem vemi spokojena a ráda se budu vracet. Moc děkuji.
| 29.8.2014 21:09
+ Rychlá, příjemná komunikace
+ Neuvěřitelná ochota
+ Rychlost dodání

Naprostá spokojenost. Paní Burešová mi dokázala sehnat během dvou dnů zboží, které bylo ve všech jiných e-shopech zcela vyprodané. Takovou vstřícnost a ochotu jsem ještě u žádného prodejce neviděla. Stoprocentně a velice ráda Motonero doporučuji a ještě jednou děkuji! Hezký den :-) Lucie K.
| 29.8.2014 17:54
+ vše proběhlo rychle a k mé absolutní spokojenosti
- žádné

doporučuji
| 23.8.2014 19:34
+ Perfektní komunikace a 100% snaha vyjít zákazníkovi vstříc

Nejprve jsem byl zklamaný, že na e-shopu je velmi málo z nabízeného zboží skladem, nicméně při komunikaci s obchodem mi bylo přislíbeno, že do druhého dne bude zboží na prodejně, a to také bylo. Dále co kvituji je, že ačkoli nebylo mnou objednané zboží skladem, nebyl vůbec žádný problém objednat více velikostí pro možnost vyzkoušení. Závěrem: nejlepší motoshop, se kterým jsem měl tu možnost jednat
| 2.8.2014 23:05
Profi komunikace-doporučuji.
| 25.7.2014 15:25
+ Dostupnost tohoto sortimentu v okr.KM
- Malé prostory. V případě potřeby něco vyzkoušet však zboží nezávazně naskladní.

Ochota paní Burešové vyhovět zákazníkovi je - na dnešní dobu - mimořádná. Jinam se obracím až v případě, že něco opravdu nelze zajistit.
| 12.7.2014 08:53
+ Rychlost a komunikace

Kvalitní a rychlé jednání. Všem vřele doporučuji.
| 11.7.2014 12:16
příjemná a ochotná obsluha ikdyž objednáváte zboží za 49Kč.
| 3.7.2014 08:59
+ rychle, spolehlivě, prostě ihned a bez problémů

| 28.6.2014 15:28
+ Výborná komunikace přes telefon.

| 1.6.2014 20:01
+ Je blízko mého bydliště.Jednoznačně ochotná a příjemná obsluha!
- Zatím sem žádné nezaznamenal

Spokojenost.
| 27.5.2014 18:04
+ Dostatečný výběr
- Není v jižních čechách

Dostatek zajímavého zboží Víborná komunikace
| 15.5.2014 01:22
+ ten produkt som nikde inde nenasiel.
- neakceptovanie lepšej ceny pre zakaznika.

ten nosic bol oškrety tak som ho musel dat znovu nastriekat,bola to taka surova robota,nepekne opracovane a za tu cenu...
| 26.4.2014 00:14
+ široký sortiment

přehledné webovky s širokým výběrem zboží. jednoduché objednání,okamžitá zpětná vazba,rychlé dodání.všem doporučuji.
| 10.4.2014 10:13
+ Moznost vyzkouseni na miste popripade vymena za jinou velikost ci variantu
- Zatim jsem nic nenasel

Velmi prijemna komunikace a rychle dodani zbozi. Vrele doporucuji.
| 8.3.2014 14:34
+ -Komunikace obchodu
+ -Přístup k zákazníkům
+ -Rychlé dodání zboží
- -Žádné jsem nezjistil

Okamžitá reakce obchodu na objednávku zboží. Rychlá a vřelá komunikace ze strany prodejce se snahou o pomoc s výběrem zboží před samotným odesláním. Velice rychlé dodání kvalitně zabaleného zboží. Mohu jen doporučit.
| 28.2.2014 10:40
+ široký sortiment na e-shopu
+ rychlé dodání
+ dobré úmistění
- málo zboží na prodejně

| 15.2.2014 23:10
+ dobrá komunikace

doporučuji!
| 28.1.2014 11:48
+ CENA !

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.